Principal » Internet » 360 Total Security Essential: deoarece antivirusul nu ar trebui să facă un curățitor

360 Total Security Essential: deoarece antivirusul nu ar trebui să facă un curățitor

Internet : 360 Total Security Essential: deoarece antivirusul nu ar trebui să facă un curățitor

Un alt produs gratuit a apărut pe piața antivirus, pe care o putem plăti deja o mare popularitate. Compania chineză Qihu a lansat o versiune specială a pachetului său de securitate totală 360 fără funcții legate de optimizarea lucrărilor pe calculator, actualizarea sistemului și curățarea acestuia. Funcțiile de protecție rămân neschimbate.

Noul program a fost numit puțin pervers, deoarece 360 ​​Total Security Essential. Acest lucru ar putea sugera că aceasta este o versiune specială și mai extinsă. În practică, este destul de viceversa, care arată încă o dată o abordare liberă a chinezilor de a numi. Cu toate că în prima ediție Essential nu vom mai găsi un modul de la eliminarea fișierelor inutile, analiza pornirea sistemului, verificarea știri de Windows, dacă și scanarea în cele din urmă de securitate Wi-Fi, toate celelalte opțiuni de protecție sunt în vigoare, asigurându-ne ceea ce este cel mai important, protecție împotriva programelor dăunătoare.

Acest pachet, cum ar fi strămoșii săi, este cunoscut pentru viteza de funcționare și eficiența ridicată. Mai multe motoare de scanare care pot fi utilizate în acest antivirus. În același timp, trei dintre ele sunt incluse pregătite de producător: 360 motor nor, QvmiI și motor de reparații. Dacă este necesar, putem conduce două motoare suplimentare sub forma unui Bitdefender și investing pe piața chineză Avira. Activarea lor crește semnificativ și detectabilitatea atât de ridicată a programului. Un avantaj imens al programului este modulul de nisip - datorită acestuia, utilizatorul poate rula aplicații cu risc crescut, cum ar fi. Browserele de Internet într-un mediu izolat și protejat.

Cererea scanează site-uri vizualizate, vă permite să efectuați cataloage rapide, complete sau numai specifice. Programul include, de asemenea, un modul de protecție dedicat în timpul achizițiilor online. În mod similar cu 360 de securitate totală, versiunea esențială nu constituie un pachet de securitate cuprinzător - pachetul nu conține m.în. Modul de control parental, firewall sau sistem anti-spam. Numele este, prin urmare, înșelătoare, deși dintr-un punct de vedere de marketing, probabil își îndeplinește sarcina. Interfața este disponibilă în mai multe limbi, printre care acum nu există nici o limbă poloneză. Puteți găsi programul în baza de date a aplicației site-ului nostru.

Merită luarea în considerare de ce Qihu a decis să lucreze. Programele chineze devin din ce în ce mai populare și toate suspiciunile de confidențialitate nu au fost cu siguranță o problemă. Este posibil ca în promovarea pachetului, acesta a fost deranjat de vârstă, dar încă dezvoltat versiunea 360 Internet Security - acest program a fost, de asemenea, doar un antivirus și în ciuda aspectului ediției Total Security, popularitatea sa nu a reduce deloc. Nu toată lumea are nevoie de instrumente suplimentare de optimizare, astfel încât pachetul ESSENTIAL va permite o schimbare nedureroase.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu