Principal » Internet » 360 Securitatea Internetului protejează Windows XP după finalizare

360 Securitatea Internetului protejează Windows XP după finalizare

Internet : 360 Securitatea Internetului protejează Windows XP după finalizare

Exact pe 8 aprilie, suportul tehnic pentru Windows XP se încheie, care, ceea ce nu ar vorbi, sa dovedit a fi unul dintre cele mai bine pregătite de Microsoft, iar acum sunt un glonț pe care corporația ar dori cu siguranță să uite cât mai curând posibil. Sfârșitul sprijinului ridică multe probleme, în special în ceea ce privește securitatea utilizatorilor săi. Este demn de menționat aici, de exemplu, că, de atunci, chiar și buletinele de securitate oficiale publicate de către corporația va reprezenta o amenințare, deoarece acestea vor arăta, de asemenea, de asemenea, vulnerabilități care apar în XP, dar nu le mai adăuga. Indiferent dacă utilizatorii au ceva de frică dacă singura salvare este migrația pentru o versiune mai nouă sau un sistem complet diferit? Nu în întregime, avem încă producători pentru software-ul de luptă malware.

Cu toate acestea, AS Quihoo 360 oferă, un producător al unui popular, gratuit 360 de utilizatori de pachete de securitate Internet, se pot simți în siguranță. El a decis să sprijine Windows XP atâta timp cât va fi în uz. Cu toate acestea, acest lucru poate dura cel puțin câțiva ani. Acest lucru are un sens semnificativ în China a declarat, unde, sub controlul Windows XP, funcționează peste 70% din computere, care, după data de finalizare menționată mai sus, va deveni un poligon perfect și ținta atacului pentru dezvoltatorii de malware. Desigur, o companie chineză (pentru că Quihoo vine din centrul dvs.), nu se concentrează numai pe ediții mai vechi. Într-una din ultimele versiuni, Internet Explorer 11 a fost adăugat atât în ​​versiunea 32 cât și în 64 de biți. Pachetul în sine a început să sprijine ferestrele 8 foarte repede.1, pentru că în luna octombrie anul trecut.

În plus față de faptul că această aplicație este gratuită, se evidențiază, de asemenea, o acțiune ușoară, posibilități considerabile și eficacitatea medie. Pentru acest lucru corespunzător trei motoare antivirus, două rânduri și foarte apreciate Bitdefender AV. Aplicația vă permite, de asemenea, să izolați programe suspecte sau sensibile în sandbook-urile drepturilor de autor, scanează automat traficul pe Internet. Mai precis aproximativ 360 de oportunități de securitate pe Internet puteți învăța din testul și revizuiți acest pachet. Vă invităm să încercați, desigur, dacă nu vă este frică de software-ul chinezesc. Puteți găsi aplicația în baza noastră de date de serviciu.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu