Principal » Internet » 33 de ani de echipamente electronice vândute pe el nu a avut. El se confruntă cu 8 ani în închisoare

33 de ani de echipamente electronice vândute pe el nu a avut. El se confruntă cu 8 ani în închisoare

Internet : 33 de ani de echipamente electronice vândute pe el nu a avut. El se confruntă cu 8 ani în închisoare

Sediul Poliției Provincial din Opole informat despre arestarea unei abuzive în vârstă de 33 de ani, cu oameni inselat pe web. Omul a oferit echipamente electronice pe licitații pe internet, pe care nu le-a avut. El este pedepsit până la 8 ani de închisoare.

Ofițerii de poliție din Namysłów care se ocupă de criminalitatea informatică au oprit un bărbat suspectat de numeroase infracțiuni online. 33 de ani a înșelat mai mulți oameni oferindu-le un echipament electronic fictiv. Acuzat, care a auzit până acum un total de 10 acuzații au folosit mai multe profiluri online false.

  • Omul avea pe portaluri online populare pentru a oferi obiecte pe care nu le-a avut niciodată. 33 de ani după crearea unui cont fictiv, folosind fotografii obținute de pe Internet, a prezentat echipamente electronice la un preț atractiv. Când a primit bani de la câștigătorul de licitație, el a eliminat imediat contul fictiv. Victimele și-au estimat pierderile pentru peste 10.000 de zloți - citim pe pagina de poliție.

Potrivit polițiștilor, problema este dezvoltarea. Un alt oameni care au cumparat un produs pe om concertate ei înșiși cumpărat. În prezent, verificarea este în curs de desfășurare dacă au primit bunurile pentru care au plătit.

Poliția avertizează împotriva criminalilor care trișesc să vândă bunuri fictive pe Internet sau să exorte date personale pentru a fura economii prin conturi bancare. - Când faceți cumpărături pe web Verificați întotdeauna credibilitatea vânzătorului - Ei fac apel la ofițeri.

Polițiștii solicită, de asemenea, tuturor oamenilor care ar putea comunica cu un om suspect cu privire la achiziționarea de echipamente electronice pentru contactul imediat. Ofițerii își conduc, de asemenea, propria investigație bazată pe o mare bază de date a persoanelor care ar putea fi înșelate de un criminal de 33 de ani.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu