Principal » Internet » 1Password - manager de parole și portofel securizat

1Password - manager de parole și portofel securizat

Internet : 1Password - manager de parole și portofel securizat

Aplicația 1Password este un seif specific pentru stocarea datelor importante de utilizator. Datorită acestuia, este posibil să se obțină acces rapid la date sensibile, cum ar fi datele de conectare și parolele către site-urile web sau numerele cardurilor de credit. Un avantaj suplimentar este capacitatea de a sincroniza datele utilizând contul Dropbox sau contul iCloud.

După prima pornire, aplicația necesită setarea principală a parolei. Aceasta corespunde criptarea tuturor datelor stocate de aceasta, pierderea acesteia cauzează, de asemenea, pierderea datelor. Seif vă permite să adăugați date pentru diferite tipuri: informații despre contul bancar, date cu carduri de credit, baze de date, informații despre permisele de conducere, datele contului de e-mail, conectarea la site-uri web, informații din pașapoarte, parole, note securizate și alte alte categorii. Aplicația vă permite să sincronizați datele prin baze de date criptate. Utilizatorul le poate pune la nivel local pe dispozitiv sau poate utiliza integrarea cu nor. Accesul la toate opțiunile vă permite să scoateți panoul lateral, unde există și o listă de date preferate.

Pentru a proteja mai bine, setările vă permit să configurați codul de acces suplimentar PIN. Aplicația poate fi, de asemenea, blocată automat după ce a părăsit-o și după o inactivitate specificată de utilizator. Programul are o interfață în poloneză. Un avantaj mare este, de asemenea, suport pentru mai multe sisteme diferite. Datele pot fi sincronizate și schimbate între: iOS, Android, OS X și Windows.

Recomandat
Lasă Un Comentariu