Principal » Internet » 17. Bookardde aduce cărți despre dragoste și conturi de utilizator

17. Bookardde aduce cărți despre dragoste și conturi de utilizator

Internet : 17. Bookardde aduce cărți despre dragoste și conturi de utilizator

Bookerge a început de 17 ori. De data aceasta, în afară de cărțile care pot fi considerate un pachet târziu de Valentine, organizatorii de acțiuni ne oferă posibilitatea de a înființa un cont de utilizator și de a stoca toate articolele anterioare achiziționate anterior.

La început, cele mai importante informații despre noul pachet. De data aceasta vom găsi cărți pe care tema este dragostea:

  • "Dansul de pasăre " Uli Ryciak - o poveste despre o femeie tânără care stabilește o urmă a misterului mamei pierdute. Drumeții împins conduce element de Eros prin intermediul a trei continente, se ciocnește separartia a culturii și tradiției creștine cu Islamul și Hinduismul.
  • "Plecarea Afroditei Józef Hena - roman din 1995 pe tema iubirii, erotic, psihologic și socio-personalizat. Caracterul principal este un bărbat în vârstă care atrage multe femei mai tinere de la el. El a experimentat multe afaceri turbulente și farmece la un moment dat, dar acum a fost doar un trecut, luptând cu amintirile sale. Fundalul romanului este Polonia 80.
  • "Silent între noi " Józef Hena - inimile mișcătoare și mințile romantism de la sfârșitul anilor șaizeci. Abandonat de o soție evreiască, tatăl a doi copii adulți, doctorul de științe economice își pierde capul pentru un frumos secretar în documentația unui anumit slujire. Devine un obiect al oficii, dorințele, un fleece până în sfârșit...
  • "FLAUTA ADAM PUG - o listă filosofică contemporană a adulterilor. Eroul este un om mutilat emoțional, un analist pe sentimentele de bursă, cineva care nu se poate implica pe deplin în propria sa acțiune pare a fi un observator conținut care calculează gradul de alegere a succesului patului. Dar această cursă de lenjerie de pat tristă îl plictisește și nu știe ce să-l înlocuiască.

Clienții care plătesc peste prețul mediu al pachetului, în timp ce ei primesc un „curent de vară “ suplimentare Jerzy Sosnowski. Această carte este o poveste despre operatorul de film, care vine de la un rid adânc după moartea soției sale. Întâlnirea cu o femeie, așa cum crede el, își amintește de la încarnarea anterioară, îi ajută să se întoarcă la viață și, în același timp, devine începutul unei călătorii extraordinare adâncă și ea însăși. Tot ceea ce se întâmplă în Varșovia contemporană, în cazul în care prietenul său, jurnalist de televiziune, pregătește un raport pentru o femeie cu capacitatea de a clairture.

În plus, avem un mesaj minunat pentru oricine a făcut vreodată o achiziție ca parte a campaniei de marcă. Acum vă puteți gestiona comenzile datorită panoului de utilizator special. Pentru a satisface anchetele clienților, unde ar putea vizualiza și descărca cărți din toate pachetele achiziționate până acum, organizatorii au creat o astfel de posibilitate sub

..

Magazinul curent fiind pregătit în prezent.

Prin înregistrarea în magazin (pur și simplu o adresă de e-mail) la Ragestore.ro Accesați imediat raftul. În plus față de cărțile achiziționate în magazin (al cărui începe curând!) De asemenea, puteți adăuga comenzile anterioare de la acțiunile Bookroge - doar în arhiva de mail găsiți link-uri către ei. Datorită acestui fapt, nu trebuie să ne temem de o pierdere ulterioară a unui astfel de link.

Pentru cei, cu toate acestea, care ar prefera să nu se înregistreze la un alt site, lansat în cartea de carte "de la ". Aceasta este o formă mică la adresa cărții.Org / Mementoders / Nou, în cazul în care trebuie doar să introduceți adresa dvs. de e-mail pentru a primi linkuri către toate pachetele achiziționate anterior.

Posibilitățile de plată rămân neschimbate. Serviciul suportă atât plăți PayPal (inclusiv plăți prin card), cât și transferurile electronice prin intermediul sistemului de plată DotPay. În mod tradițional, puteți partaja contribuția dumneavoastră între acțiunile organizatori, Fundația Modern Polonia și autori.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu