Principal » Internet » 14 ani de închisoare pentru programul de programe letonice pentru un scanner antivirus

14 ani de închisoare pentru programul de programe letonice pentru un scanner antivirus

Internet : 14 ani de închisoare pentru programul de programe letonice pentru un scanner antivirus

Se pare că crearea de scanere Detectarea fișierelor rău intenționate este o mică țintă, dreapta? Totul depinde de intențiile reale ale creatorului. Un copil de 37 de ani, din Letonia Ruslans Bondars a creat acest tip de instrument nu pentru a proteja internauti oneste, dar permite biscuiti pentru a verifica detectarea noilor soluții. Pentru acest tribunal american a condamnat un bărbat de 14 ani de închisoare.

Cazul nu este cel mai recent, deoarece primul proces a avut loc pe 16 mai în acest an. Înainte de curtea federală din Alexandria. Acum, datorită publicării de la Washington Post, este nevoie de publicitate din nou.

În perioada 2009-2016 s-au dezvoltat mai întâi, și mai târziu, în mod regulat, a fost păstrat un nume numit Scan4You, care, ca și un popular de scanare VIRUSTOTAL activat de fișiere și confirmare (sau nu) de dansuri. Numai că o taxă de 0,15 dolari a fost încărcată pentru fiecare scanare. În schimbul acestui fapt, nicio informație obținută în procesul de scanare nu au ajuns la bazele de date comune ale comunității antivirus.

Scan4you. Sursa: Știrile Hacker

Procuratura a acuzat Boundars pentru o contribuție semnificativă la pierderi multimilliard. Potrivit comunicatului de presă al Departamentului de Justiție, clienții Scan4You au furat datele de milioane de carduri de plată din întreaga lume, ceea ce duce la daune în valoare de 20,5 miliarde USD. În timpul procesului, sa dovedit că un singur cracker, datorită asistenței Scan4YOU, a furat 40 de milioane de numere de carduri de credit și de debit, precum și alte date cu caracter personal de la un magazin american de vânzare cu amănuntul nedivulgat. A cauzat pierderi care au fost estimate la 292 milioane. A existat, de asemenea, un rol semnificativ al SCAN4YOU în dezvoltarea malware-ului "în Cetatea, care - la fel de evaluat experții - aproximativ 11 milioane de computere au fost infectați în jurul globului.

În cele din urmă, au fost făcute și dovedite trei acuzații: încălcând actul privind frauda și abuzul de calculator, frauda de telecomunicații și efracție la computer cu intenția de a provoca daune. Vinerea trecută, o hotărâre definitivă de 168 de luni de închisoare. Interesant, deși în luna martie a acestui an o sentință similară a auzit partenerul de la Langears, Jurijs Martissvs, un trișor până la capăt și-a asumat nevinovăția. - Mi-e rușine că unii utilizatori ai site-ului au folosit-o la astfel de lucruri teribile - a spus el, întorcându-se la judecător și a jurat.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu