Principal » Internet » 123D Make1.6

123D Make1.6

Internet : 123D Make1.6

123D Make este un program care va ajuta la schimbarea modelelor 3D în obiecte reale. În 123D face să puteți pregăti un model pentru fabricarea cartonului, a lemnului, a tabeilor și a altor materiale plate.

Modelele pot fi importate din fișierele din Formatele STL și OBJ. Înainte de imprimare sau crestături, puteți să vă ajustați cu precizie dimensiunea și să selectați tehnica de execuție. La dispoziția dumneavoastră, avem un teanc de discuri, intersecții sau panouri îndoite.

Fiecare metode de producție pot fi potrivite suplimentar la proiect. La producerea de modele din fragmente îndoite, puteți alege dacă vor fi cusături sau lipite și va fi furnizată marja corespunzătoare. Plăcile de tăiere pot fi aranjate în orice unghi. Fiecare schimbare poate fi vizualizată în timp real și, de asemenea, vezi cum vor arăta părțile.

123D Make va genera imediat declarația de depunere a modelului. Planurile și fișierele cu șabloanele Notch pot fi exportate în formate EPS, DXF și PDF. De asemenea, puteți vizualiza instrucțiunile de modelare animate de pe ecran. Apoi, ajungeți la foarfece, tăietor sau văzute și ajungeți la muncă.

123D Make vă permite să vă conectați la contul Autodesk și să utilizați cloud-ul, precum și să răsfoiți proiectele pregătite de alți utilizatori.

Recomandat
Lasă Un Comentariu