Principal » Internet » Top 10 aplicații pentru mașină. Verificați ce să instalați pe telefonul smartphone Android

Top 10 aplicații pentru mașină. Verificați ce să instalați pe telefonul smartphone Android

Internet : Top 10 aplicații pentru mașină. Verificați ce să instalați pe telefonul smartphone Android

Navigarea GPS este probabil prima, după cum credeți că majoritatea șoferilor au întrebat despre utilizarea telefonului smartphone în mișcare. În practică, cu toate acestea, există mai multe aplicații care pot fi utilizate în mașină sau direct înainte de a conduce.

Am selectat pentru dvs. 10 aplicații care doresc să instaleze pe telefonul dvs. Android pentru a vă ajuta să conduceți în primul rând o mașină, dar nu exclusiv. Unii vor fi, de asemenea, utili pentru rezolvarea problemelor tehnice.

ANDROID AUTO

Prima propunere pentru proprietarii Android este aplicația Auto Android, adică o interfață suplimentară de operare smartphone adaptată nevoilor de gestionare. Ecranul dispozitivului afișează butoane mari de navigare pentru a facilita accesul la navigație, player muzical, telefon și notificări. Controlul vocii este de asemenea disponibil.

Aplicația descrisă funcționează, practic, pe fiecare smartphone. De asemenea, este necesar să utilizați Android Auto pe ecran încorporat în tabloul de bord al mașinii. Apoi, interfața arată diferit și vă permite să funcționeze, de exemplu, prin intermediul unui ecran tactil în vehicul.

Aplicația Android Auto este disponibilă pentru descărcare în catalogul nostru de software.

Vază

Pentru a naviga deja menționat la început, este în valoare de a alege o aplicație Waze. O caracteristică specială aici este o comunitate mare a cărei membri se informează reciproc despre situația rutieră. Datorită acestui lucru, puteți obține informații rapide despre controalele rutiere, accidentele sau chiar vehiculele cu viteză medie în blocajele de trafic.

Ca navigație de vază, acesta funcționează în mod similar cu alte astfel de programe - o destinație poate fi o adresă specifică sau obiect selectat. Merită să știți că acest moment este unul dintre cele două navigații care lucrează cu Android Auto pe ecrane auto.

Aplicația Waze este disponibilă pentru descărcare în catalogul nostru software.

Hărți Google

O alternativă convenabilă la vază este Google Maps care pot fi utile în alte situații, ceea ce înseamnă că ar trebui să acordați atenție actualizării lor frecvente. Aici doar recent există informații despre camerele de viteză și alte amenințări pe șosea, dar pentru moment sunt mai puțin exacte.

Cu toate acestea, Google Maps au un avantaj diferit în forma unui număr de informații suplimentare despre obiectele țintă. Puteți verifica confortabil, de exemplu, restaurante disponibile în apropiere sau profitați de o vizualizare convenabilă pe stradă. Maps Google funcționează, de asemenea, în mână cu Android Auto.

Aplicația Google Map este disponibilă pentru descărcare în catalogul nostru de software.

Yanosik

Yanosik este o aplicație care va fi util pentru oricine care apreciaza acces la o mulțime de lucruri despre situația actuală de pe drum. Comunitatea implicată utilizează cererea de raportare a controalelor rutiere, a accidentelor și a altor situații rutiere, care ulterior sunt transferate automat altor utilizatori.

După primul început al surprizei, pot exista o serie de notificări care citesc programul. Un număr mare de persoane care utilizează această soluție în Polonia este un avantaj incontestabil. Pe lângă faptul că este o sursă de informații despre situația rutieră, Yanosik poate servi, de asemenea ca o navigare auto.

Aplicația Yanosik este disponibilă pentru descărcare în catalogul nostru de software.

Autocb

O propunere relativ proastă pe piață este o aplicație AutoCB creată datorită artiștilor auto. Programul este o tăietoare a funcționalității automatelor și vă permite să efectuați apeluri vocale cu alți utilizatori care se află în zona imediată.

În practică, AutoCB este echivalentul modern al radioului CB, care de unii este folosit astăzi, dar pierde succesiv popularitatea.

Aplicația AutoCB este disponibilă pentru descărcare în catalogul nostru de software.

AutoPay

O propunere pentru călărirea regulată A1 și A4 la AutoPay. Aceasta este o aplicație oficială care vă permite să automatizați procesul de plată pentru trecerea autostrăzilor menționate. Conducătorul auto presupune un profil al mașinii sale și atrage după sine un card de plată pentru a scurta timpul de așteptare în fața porților.

Sistemul citește plăcile de licență ale vehiculului și deschide automat bariera descărcând o taxă. Creatorii au efectuat cercetări, datorită căruia estimează că utilizarea unor astfel de automatizare a taxelor poate crește numărul de vehicule susținute pe porți chiar de trei ori.

Aplicația AutoPay este disponibilă pentru descărcare în catalogul nostru de software.

Combustibil

O cerere care va fi interesat de toate persoanele cu exactitate analiza cheltuielilor este Fuelio. Programul este un fel de jurnal, în care puteți înregistra cheltuielile pentru auto în ceea ce privește în primul rând de combustibil, dar nu numai. În plus, puteți afla, de asemenea, unde cel mai ieftin combustibil este, de asemenea, în zonă.

Registrul ghidat în cerere nu trebuie să se refere la un singur vehicul. Proprietarul mai multor mașini va putea să urmeze aici nu numai cheltuielile, ci și să planifice un serviciu regulat și să analizeze costurile de menținere a fiecărui vehicul, de asemenea pe grafice lizibile.

Aplicația Fulgio este disponibilă pentru descărcare în catalogul nostru de software.

Expert pentru anvelope

Driverele care se află în stadiul de înlocuire a roților sau a anvelopelor ar trebui să acorde atenție aplicației de specialitate a anvelopei. Este un program care va arăta diferențele vizuale (și numerice) între cele două anvelope introduse. O astfel de mașină de comparație va fi util pentru persoanele care doresc să schimbe dimensiunea roților în vehicul la altul incluse în aprobarea și nu sunt sigur ca un astfel de set va arăta.

În aplicație, jumătățile de roți sunt comparate între ele în timp real la introducerea parametrilor anvelope. Acest lucru vă permite să observați modul în care aspectul schimbării roții, de exemplu, după schimbarea anvelopei cu un profil mai mare pentru mai mici, dar aburit cu o jantă mai mare.

Aplicația de experți în anvelope este disponibilă pentru descărcare în catalogul nostru de software.

Cuplu

O propunere pentru utilizatorii de mașini curioasă este o aplicație de cuplu care aburia cu un receptor atașat la slotul OBD2 vă permite să citiți parametrii suplimentari ai motorului, inclusiv interpretarea unei părți a erorilor. Aplicația nu înlocuiește vizita la un specialist pe site, dar poate fi o sursă de primele informații despre orice probleme cu mașina.

Cuplul este un program la îndemână chiar într-o versiune gratuită a literei. Este demn de remarcat, totuși, că, pentru a-și folosi capacitățile, este necesar să cumpărați, de exemplu, un transmițător fără fir care intră în priza de service OBD2. Cele mai ieftine dispozitive Bluetooth sunt disponibile în rețea pentru mai multe zeci de zloți.

Aplicația Cuplul este disponibil pentru descărcare în catalogul nostru software.

Alcoodroid alcool tracker

În cele din urmă, o propunere pentru șoferii care doresc să estimeze starea sobrietății lor după consumul de alcool. Aplicația AlcoDroid alcool Tracker calculează concentrația teoretică a alcoolului din sânge pe baza informațiilor privind cantitatea și timpul consumului de lichide consumate.

Pe această bază puteți estima dacă șoferul este sobru și poate ajunge în spatele volanului. Deși eficacitatea acestor calcule este destul de bună, nu trebuie să uitați că cererea nu înlocuiește o afirmație reală și trebuie să fie atinsă înainte de decizia finală privind conducerea unui vehicul.

Aplicația Alcodroid Alcoolul Tracker este disponibil pentru descărcare în catalogul nostru software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwareporadynektechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu