Principal » Internet » 0Patch - a cedat decalajul de 0 zile în Windows fără a aștepta Microsoft

0Patch - a cedat decalajul de 0 zile în Windows fără a aștepta Microsoft

Internet : 0Patch - a cedat decalajul de 0 zile în Windows fără a aștepta Microsoft

Nerespectarea Microsoft în februarie Biuletynówbezpieczeństwa set de utilizatori și administratorówwwwowsa a plecat într-o situație lipicioasă - acum amenință deja Trzyluki de 0 zile, amendamentele trebuie să aștepte până la 14 martie. Sau poate nu? Un grup de cercetători de la Acros Security se află în spatele designului0Patch, care a fost creat pentru a proteja software-ul Dziuraw pentru așa-numitul. Microv. Tocmai au lansat un astfel de microvascular în biblioteca Windows GDI, recent dezvăluit Mateusz Jurczyk din Google Project Zero.

Bine ati venit la ERA MIKROŁATANIA Vulnerabilitate - Cercetatorii Anunt Naswojej Side PrZedstawiającejmikroskopijne vindeca pentru amenintar mare. Agenționarii lor funcționează pe fragmente de cod mici, în scădere a mavacirii mai puțin de 30 de octeți care pot bloca atacurile făcute de software-ul producătorilor. Livrarea unei astfel de jenă este un moment, funcționează chiar și pe neselectată deja existentă, activarea nu necesită reporniri ale celebrităților.

0Patch, cu toate acestea, are o viziune mortală. Cercetătorii doresc independent, în loc să descopere lacune și exploatări prezente, au creat propriile lor microvatoare și le oferă utilizatorilor. De ce așteptați Microsoft, Oracle sau Adobe? Comunitatea lui Whitehat. Subapandu-se mai mult, iar agentul de 0Patch pentru dezvoltatori trebuie să contribuie la transformarea acestor cunoștințe în medicină.

0Patch - cure microscopice pentru găuri mari de securitate

Patch-ul furnizat de astăzi elimină o eroare la procesarea bibliotecii EMF FORMATUGRAFGZNEGO Windows GDI, permițând ca codul nazdalne să ruleze - și este singurul świeciezabezpieczeniem înainte de atac, pe măsură ce autorii mențin 0Patch. Gymicrosoft va emite buletinele de securitate din martie, retragerea microbiană.

În prezent, agentul 0Patch oferă 230 microve, cu excepția vulnerabilității în Windows, de asemenea, pentru Java, Allplayer, Adobeacrota, Flash, Firefox, RealPlayer și alte câteva programe.Un fapt interesant este de a începe magazinul - în cazul în care organizațiile și utilizatorii îngrijorați vor putea să cumpere și să se simtă mai siguri.

Agentul 0Patch poate fi găsit în baza noastră de date software.Utilizarea este gratuit, dar trebuie să vă înregistrați, oferind o adresă de e-mail.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu